astro

MESEČNI HOROSKOP ZA APRIL: Saznajte šta vas čeka na polju ljubavi, posla i zdravlja

0

Tri stvari obeležavaju horoskop za april 2020. godine, a samim tim – govore i kakvu će nam energiju on doneti!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

LAV

 

Ljubav

Kako ćete proći kroz april mesec kada su emotivne relacije u pitanju najpre zavisi od stabilnosti odnosa. U suštini, sve ono što ste gradili sa voljenom osobom sada dolazi na preispitivanje. Suštinski dobri odnosi mogu biti na kratko poljuljani tokom ovog meseca, ali ne i prekinuti.

No, odnosi koji su već odslužili svoje i za koje se držite samo možda zbog navike i nekog osećaja sigurnosti – biće zaista na velikom testu. Postojaće napetost, velike mogućnosti za rasprave i suštinsko zahlađenje koje može dovesti do prekida. Ono što možete da uradite jeste da se potrudite da odnos sa partnerom ostane stabilan.

Slobodni Lavovi – čak i u ovakvim, zahtevnim vremenima – malo je verovatno da vas ljubav neće dotaći. Vi imate više nego dobre predispozicije da se jako zaljubite u osobu koja će uneti dašak svežine ali i velikih strasti u vaš život. Uživajte u onome što se dešava i dozvolite ljubavi da vodi priču.

 

Posao

I pored svega, ovo uopšte nije loš poslovni mesec za vas. Ok, možda trenutno radite u drugačijim okolnostima, možda vam treba vremena da se svemu prilagodite – ali jednom kada to uradite, sve će krenuti da se odvija mnogo lakše i brže nego do sada.

Za vas je naročito povoljna druga polovina meseca, kada će se prilike jedna po jedna otvarati, a vi osetiti da vam se ponovo vraća vaša stara, odlična energija. Sa više entuzijazma ćete pristupati poslu i rezultati ovog puta – neće izostati.

 

Zdravlje

Energetski promenljiv mesec. Čas ćete se osećati odlično, čas imati naglašenu nervozu i unutrašnji pritisak.

 

DEVICA

 

Ljubav

Ko ne bude tražio svađu sa emotivnim partnerom – neće je ni pronaći. Ko bude želeo da u svakom trenutku razgovara sa voljenom osobom o bilo kojoj prijatnoj, neprijatnoj ili čudnoj situaciji – imaće odličnu komunikaciju tokom celog aprila. Ko se bude trudio da razjasni nedoumice, da pokaže emociju i bliskost – isto će dobiti zauzvrat.

Naravno, postoje i one druge situacije i druge osobe – koje će povremeno upadati u nervozu i težiti da na neki impulsivniji način deluju prema voljenoj osobi – za vas možemo reći da bi bilo mnogo bolje da ovakav način funkcionisanja preskočite, i zbog partnerovih i zbog svojih živaca.

Slobodne Device – postoji šansa da vam se više osoba tokom ovog perioda dopadne. Ne savetuje vam se impulsivni ulazak u neku priču, pogotovo ako je on baziran samo na strasti i hemiji. Dajte sebi malo vremena da proverite da li je ovo neko ko zaista zavređuje vašu pažnju.

 

Posao

Prvih desetak dana aprila će doneti osećaj frustriranosti, napetost i možda velike promene u poslovnom segmentu koje vam i mogu ali i ne moraju prijati. Kako god bilo – tek ulaskom u drugu dekadu meseca i na dalje – shvatićete da je sve ovo bilo više nego pozitivno po vas i od tog momenta ste u punom radnom fazonu. Kakve god da su okolnosti – vi ćete imati posla. Od vas će se očekivati veliko, najpre mentalno angažovanje i posvećenost projektima i poslovima koji se u ovom periodu rađaju.

 

Zdravlje

Nepovoljni zdravstveni aspekti vezuju se samo za prvu dekadu meseca. U tom periodu se više pričuvajte, i od prehlada ali i od mogućnosti za povrede.

 

VAGA

 

Ljubav

Prva dekada aprila je obojena prilično jakom energijom i nezahvalno je prognozirati kako će se to odraziti na vaše emotivne relacije.

Kod nekih – sve će biti više nego savršeno, sa mnogo više strasti i divnih momenata, ali kod drugih – ovo može dovesti do ozbiljnijih rasprava, čak i iznenadnih odluka o prekidu veze.

Ukoliko je moguće, naročito vi drugi – iskulirajte malo ovaj period – jer već ulaskom u drugu dekadu aprila ulazite u neuporedivo bolji period koji će trajati dosta dugo. Sada imate odlične mogućnosti ne samo za popravljanje odnosa, već i za postepeno pokretanje i realizaciju zajedničkih planova.

Dobra komunikacija, mnogo strasti i neki predivni, smehom ispunjeni zajednički trenuci.

Slobodne Vage – vaših pet minuta je zaista došlo. U potpunosti sudbinski mesec za ljubavna pitanja, koji vam može doneti predivnu emotivnu priču u kojoj ćete uživati.

 

Posao

Promene koje ćete uneti u svoje poslovanje u prvoj dekadi aprila, vrlo brzo će se pokazati kao jako dobre. Ne mogu da kažem da je pred vama miran poslovni mesec, ali je svakako perod koji će rešiti mogo toga i koji će vam doneti preduslove za dobro poslovanje.

Dolazićete u trenutke kada će vam se činiti da ne možete da se izborite sa ograničavajućim okolnostima i teškim ljudima, ali ćete svojim pozitivnim stavom i izuzetno naglašenim intelektualnim sposobnostima – iz ovoga isplivati.

 

Zdravlje

Prva dekada aprila je zdravstveno nepovoljna i u njoj se često možete osećati kao da ste bez fizičke snage i mentalno prilično iscrpljeni. Ostatak meseca je povoljan po vas.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker