SUDBINE!

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST DONOSI TOLIKO LJUBAVI! Proverite kakva je situacija kada je VAŠ ZNAK U PTANJU!

0

Mlad Mesec 1. avgusta najavljuje dane preokreta i konačnog završetka započetih

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Dobro je što ovaj mesec kreće odmah sa mladim Mesecom i Venerom, Marsom, Mesecom i Suncem u Lavu. Kako će Uran iz Bika praviti kvadrat sa Suncem, Mesecom i Venerom iz Lava to bi moglo da nam donese iznenadne preokrete na polju emocija, ljubavi, porodice, posla,zdravlja i još drugih životnih aspekata što zavisi od vaše lične natalne karte.

 

Vrlo je značajno što Merkur kreće direktno iz retrogradnog hoda pa će svima nekako laknuti i lakše mogu da se dogovore ili završe nešto što su čekali.

 

Venera i Mars će veći deo meseca biti u Lavu pa tu mogu sreću u ljubavi imati vatreni i vazdušni znaci. Jupiter planeta sreće i lepih dešavanja, optimizma, biznisa, putovanja, filozofije, itd. kreće napokon direktno 11. avgusta pa sve što je bilo pod nekim blokadama ili nije vas pratila sreća od 10. aprila sada kreće u mnogo boljoj energiji. Uran planeta stvaralaštva, intelektualnih radova, pronalaska,neobičnih i nesvakidašnji stvari koji štiti nervni sistem i mozak kreće retrogradno u Biku od 11. avgusta do 10. januara 2020. godine.

 

Gde će nas vratiti na praktičnost i razna dešavanja koja nosi ambijent Bika. Od 18. avgusta do kraja meseca čak pet planeta tranzitiraće kroz Devicu, a to su Mars, Venera, Sunce, Merkur i Mesec pa će tražiti od nas da se preispitamo gde pravimo greške da sve dobro i racionalno razmislimo.

 

Kako razmisliti kada je strast, ljubav i emocija u pitanju?

 

Mnogim osobama to nikako ne odgovara. Generalno gledano ovaj avgust će biti dosta vatren i na kraju mesec sa pojačanom snagom uma.

 

 

OVAN

Ovog meseca iz vas prosto isijava lepota i partner vas obasipa sa beskrajnom ljubavlju koja na vas deluje tako da zračite ispunjeno i zadovoljno. Sami sebi se sviđate. Što se tiče posla, i tu imate sreće jer vam šef toleriše kašnjenja na posao.

Pojedini Ovnovi baš mogu imati zavidne kolege na poslu pa će se žaliti. Ne obraćajte puno pažnje, uradite što vama pripada a moguće je da i vaš rad dođe do izražaja i nagrade tj. pohvale. Slobodni Ovnovi baš ovaj mesec mogu naći srodnu dušu a to može biti neko iz kruga prijatelja. Ovaj mlad Mesec pozitivno utiče na vas. Što se tiče zdravlja, usled nedostatka vitamina i minerala, možete imati razne posledice pa ih koristite.

 

BIK

Odavno se časa prelila a partner ovaj put je zasigurno doneo odluku i vama će mnogo trebati da ga odljutite ili da povratite njegovo poverenje koje je mnogo narušeno. Pod hitno trebate promeniti način ophođenja prema partneru jer će vam trebati dosta meseci pa čak i godina da se iskupite.

Pojedini Bikovi sada mogu i da donesu odluku da se raziđu. Slobodni bi mogli u drugoj polovini meseca upoznati potencijalnog partnera. Poslovno bi trebalo da uživate jer imate dobru kondiciju a pojedini ako su bili na nekoj zameni rezultati nisu zadovoljavajući kako se očekivalo od vas. Mnogi zadaci nisu urađeni što i vi znate a čak ni ovo radno mesto vam se ne dopada pa se niste ni trudili. Vi osećate da su mnogi na vas ljubomorni što ne mora biti tačno, dobro razmislite.

Što se zdravlja, tiče bitno je da ste u dobroj kondiciji i da se zdravo hranite.

 

BLIZANCI

Od samog početka i Mladog Meseca vama je predivno sa vašim partnerom pa uživate u svakom trenutku. Mnogo emocija se pokrenulo kod Blizanaca pa iako ste svesni da zaljubljenost ne traje večno kod vas će one trajati i dalje u razumnijem i stabilnijem periodu. Nema potrebe za strahom da će ova ljubav da se ugasi. Prepustite se uživanju i dugotrajnim emocijama. Poslovno vi imate toliko obaveza pa nikada ne stignete sve završiti i za to nema potrebe da se nervirate već budite strpljivi što je kod vas teško ako nemate nešto što vas čini mirnim.

Sada nije vreme da se oslanjate na nikoga već rasporedite i organizujte sve do tančina i preuzmite odgovornost. Mnogi Blizanci se mogu osećati pritisnuti sa raznim obavezama pa ipak vi znate sve da uradite i bez nečije pomoći.

Što se tiče zdravlja, možete se osećati iscrpljeno, umorno, tužno pa dozvolite sebi i nečiju podršku da vam bude bolje.

 

RAK

Ljubav i emocije su kod vas uvek na prvom mestu bili mladi ili stariji to je uvek važilo za neko pravilo. Mnogi Rakovi sada se mogu dublje preispitivati da li je vaša ljubav prava i iskrena ili vas je vremenom zaobišla i nestala iz dubine duše.

Sada se pitate kako izgleda kada patite zbog ljubavi i da li se to vama dešava dok pojedini žele tu emociju i da dožive. Velika rasejanost i stres može da poremeti vaše porodične i poslovne oblasti što nikako nije dobro. Potrebno je da krenete na neki odmor relaksaciju i meditaciju da bi malo više mogli da se smirite. Više spavajte i odmarajte. Pojedini Rakovi mogu imati probleme sa kašljem i disajnim putevima pa obratite pažnju.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker