ASTRO

Mesečni horoskop za jul: Vodolije, nervoza je sve prisutnija ali ne brinite - dobar period je pred vama!

0

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za tekući mesec.
 

Lav

Ljubav

Do 10-og jula, uz podršku Venere koja se nalazi u vašem polju ličnosti Lavovi će svakako blistati i privlačiti pažnju suprotnog pola. Trigon Venere i Urana i pomračenje Sunca (vladar vašeg znaka) koji se dešavaju 12-13-og jula mogu vam doneti neočekivano ljubavno iskustvo koje bi vas itekako moglo prodrmati. Emocije bi se mogle razviti jako brzo, a kakav će biti tok odnosa započetih u ovim danima – to ostaje samo da vidimo. No, niste vi sa ovim završili sa svojim pravim, velikim ljubavnim šansama u ovom mesecu, naprotiv. Izuzetno povoljna vam je i treća dekada jula, kada biste mogli preko posla ili na nekom kraćem putovanju upoznati osobu sa kojom priča ne bi imala toliko brz tok, ali bi je odlikovala stabilnost i neka tiha, sveprisutna nežnost. U svakom slučaju, ovo jeste vaš mesec i trebali bi da pustite da vas događaji nose – oni su tu za vaše uživanje! Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima – prva dekada jula nosi turbulentne momente – trebalo bi nervozu okrenuti u nekom drugom pravcu, a ne ka sukobima sa partnerom. Ostatak meseca je povoljniji i stabilniji, iako će i na dalje povremeno biti varnica

Posao

Sreća će vas pratiti po pitanju posla i iako se nećete baš uvek slagati sa saradnicima – uspevaćete da nametnete svoju volju i svoj način razmišljanja. Budite u ovom mesecu nešto oprezniji po pitanjima finansija, jer ćete se tu malo „uljuljkati“, pa ćete praviti nepotrebne troškove. Poslednja nedelja jula može vas vrlo neprijatno „opomenuti“ da ste preterali...Imaćete podršku drugih, što ćete umeti i moći da iskoristite za svoje ciljeve. Privatni sektor će funkcionisati profitabilnije nego inače.

Zdravlje

Starijim Lavovima – pritisak, krvni sudovi. Mlađa generacija – potrebno vam je više rekreacije, ali ne preterujte jer postoji mogućnost manjih povreda. Promene u načinu ishrane su dobrodošle.

 

 

Devica

Ljubav

Jupiter, planeta koja vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, kreće direktnim hodom početkom druge dekade jula, a Venera ulazi u vaš znak. Kreće razdoblje u kojem se komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom može poboljšati i lakše se prevazići postojeće, ne toliko povoljne situacije u odnosu. Sa malim, ali pozitivnim promenama, sa više iskazivanja emocija, prisnosti i poštovanja – vaše bi se emotivne relacije mogle velikim delom preporoditi, stabilizovati. To ne znači da vas očekuju u potpunosti mirni dani i da će problemi netragom nestati, ali označava da ih sada možete prevazići lakše nego inače. Neke Device, zbog naglašenog polja tajni, nažalost mogu održavati i paralelne odnose. Za vas važi savet – budite oprezni što se te tajnosti tiče, jer neke stvari ipak mogu isplivati na videlo. Oni koji su slobodni, svakako će sa ulaskom Venere u polje ličnosti dobiti na šarmu, eleganciji i uticaju na suprotni pol. Vama su vrata za ulazak u emotivnu priču svakako otvorena, jer će ova Venera aktivirati vaše polje ljubavi. Mogući su ulasci u ljubavne veze sa osobama sa kojima imate razliku u godinama.

Posao

Na žalost, ovo nije vaš mesec po pitanju posla i najbolje biste prošli ukoliko se lepo pokupite i odete na godišnji odmor, jer ćete na taj način izbeći stresne situacije i loše odnose sa kolegama, koji su dosta naglašeni. Ovo je na neki način mesec vašeg povlačenja, presabiranja, vreme kada ne treba pokretati ništa novo, ne samo zbog retrogradnosti vašeg vladara u poslednjoj dekadi jula, već zato što je teško da će vas i okolnosti a i ljudi iole ozbiljnije podržati. Budite strpljivi, biće vremena za akciju, ali ne sada.

Zdravlje

Potrebno vam je mentalno rasterećenje, a njega ćete pronaći u odmoru, u fizičkim aktivnostima. Starije Device mogu imati problem sa variranjem pritiska.

 

Vaga

Ljubav

Tranzit Venere kroz znak Lava do 10-og jula vam odgovara, ali ostatak meseca će vaša vladarka provesti u znaku Device i lošoj poziciji po vas, što će dovesti do toga da u emotivnim i bračnim vezama Vage funkcionišu kao da nisu „svoje“. Ni prva dekada neće biti baš potpuno bajna, jer će biti nekih trzavica sa partnerom, ali ćete umeti da se nosite sa tim. No, ostatak meseca, iako vam nudi povoljnije aspekte, nekako vas utišava, čini nezadovoljnom i koliko god da vam partner pruža vi nećete imati osećaj da je to dovoljno. Non stop ćete se osećati uskraćeni za emocije, a neke Vage mogu početi i da se „hlade“ ili da intenzivno preispituju odnos u kojem su. Svakako vam se ne savetuje da u ovom periodu povlačite bilo kakve važnije poteze – sačekajte avgust i prelazak Venere u vaš znak....Što se tiče onih koji su slobodni, i pored dobre energije koja vas prati prilikom ulaska u jul, malo je verovatno da vi u ovom periodu možete ostvariti onaj tip odnosa koji bi vas zadovoljio, najpre emotivno....Da, biće prilika za ljubavne aktivnosti, i za avanturu i za po koju tajnu priču, čak i za neki „korak“ u prošlost....šareno, ali vi – neispunjeni...

Posao

I po pitanju posla – non stop neke klackalice. Generalno gledano – ne biste, kada se sve sabere i oduzme, trebali da prođete loše, ali vi ćete biti polovično zadovoljni rezultatima. Novčana situacija će se popraviti ulaskom u drugu dekadu jula, ali će odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima biti stalno na nekoj ivici. Uspevaćete vi to nekako da stabilizujete, ali će vam povremeno dolaziti da sve „pustite niz vodu“, pa šta bude. Nešto mirnije će proći Vage u sektoru usluga – bićete zadovoljni, naročito finansijama.

Zdravlje

Napunite baterije tokom prve polovine jula, jer ćete ostatak meseca imati i psihičko i fizičko iscrpljivanje. Više vodite računa o ishrani, ali i o odmoru i rekreaciji.

 

Škorpija

Ljubav

Jupiter u vašem znaku kreće direktnim hodom 10-og jula, što će svakako pokrenuti i vas, ali i umanjiti tenziju koja postoji sa partnerom u proteklim mesecima. Retrogradni Mars u polju doma, ali i završetaka govori o oprezu koji je potreban u komunikaciji sa partnerom tokom prve dekade jula. U tom periodu pokušajte da uzmete godišnji odmor ili da više vremena provodite sa voljenom osobom, jer će se osećati „isključenom“ ukoliko se budete posvećivali samo sebi i poslovnim obavezama. Venera, vladarka partnerstava, u tranzitu kroz znak Device vam pogoduje zbog dobrog aspekta na vaš znak, a u poslednjih desetak dana jula naročito ćete osetiti njen pozitivan uticaj. I vi i partner ćete u tom periodu biti posebno posvećeni jedno drugom i tada možete pokrenuti neke značajne promene i velike pomake u svom odnosu. Što se tiče slobodnih Škorpija, najbolji period za ulazak u emotivnu priču i to ozbiljnijeg tipa jeste tokom treće dekade meseca, kada zanimljivi aspekti Venere budu aktivirali vaše polje ličnosti, polje ljubavi i polje komunikacije i susreta. Ovo bi moglo biti nešto trajnije, pa nemojte oklevati!

Posao

Prvih nedelju dana jula najbolje bi bilo prespavati ili eventualno uzeti godišnji odmor. Vi ćete biti nervozni, ali i oni sa kojima radite, pa će varnica biti na sve strane. Od 10-og i direktnog kretanja Jupitera u vašem znaku, mnogo toga što je bilo zakočeno vezano za posao će se pokrenuti, pa čak i za saradnju sa strancima i ono najbitnije – za finansije. U trećoj dekadi jula budite opet u pripravnosti – malo vezano za odnos sa šefovima, malo vezano za kašnjenja i greške koje vas mogu pratiti kroz posao...

Zdravlje

Prva dekada jula dosta nestabilna – kod mlađih će biti jako prisutna nervoza i nesanica, a stariji mogu značajnije i češće patiti od meteoropatskih reakcija. Mogući su problemi sa pritiskom i povrede.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker