Astro

Dnevni horoskop za 28. januar: Vage, uživajte u mnogim radostima koje ćete danas imati uz svoju porodicu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Vama nedostaje strpljenje i popustljivost, a vašim saradnicima dovoljno hrabrosti da u potpunosti ostvarite zajedničke poslovne planove. Svoj neuspeh možete objašnjavati na različite načine, ali krivica je zajednička. Nema razloga da se ponašate suviše sujetno u susretu sa bliskom osobom.

 

DEVICA

Očigledan pad optimizma pokrenuće ozbiljno preispitivanje ličnog sistema vrednosti. Na dugoročne staze ćete proći kroz transformaciju svega za šta ste verovali da ima suštinsku vrednost. Odbacićete sve ono prevazidjeno, zaostalo, što koči vaš napredak. Polje ljubavi prati polje posla,nervoza i nedoumice.

 

VAGA

Skoncentrišite se na nove ideje, ali i na saradnju sa drugima. Budite prijatni prema ljudima koji žele da vam pomognu. Prenapeti ste. Ne treba da zanemarite ni dogadjaje u privatnom životu, jer sve ono što je drago vašem srcu, biće vam i blisko ili dostupno. Uživajte u mnogim radostima koje ćete imati uz svoju porodicu.

 

ŠKORPIJA

Očekujte neverovatno brz novčani priliv na koji niste računali. Ako budete previše grabežljivi mogli biste još brže sve izgubiti. Dajte deo novca u humanitarne svrhe. Uživajte u onome što imate. Radujte se i pokrećite. Možete blistati tokom celog dana. Ostavljate utisak gde god da se pojavite. Kontrolišite endokrini sistem.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker