Astro

Dnevni horoskop za 28. januar: Vage, uživajte u mnogim radostima koje ćete danas imati uz svoju porodicu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Napeti ste. Nerviraju vas ljudi, pa bi bilo najbolje da se malo isključite i da ne pridajete pažnju svakoj izgovorenoj reči kao da vam od svega život zavisi. Ne morate svakog dana da budete dobro raspoloženi, ali su svi navikli da vas vide sa osmehom na licu pa makar on bio i lažan. Problemi sa kičmom.

 

BIK

Novi događaji na poslovnoj sceni nalažu žestoki start ili pojačane takmičarske odnose. Potrebno je da upotrebite sve svoje sposobnosti kako biste sačuvali dobru poslovnu poziciju. Saradnici nameću ubrzani tempo i podstiču vas da se neprekidno dokazujete pred novim izazovima

 

BLIZANCI

Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno, stoga prihvatite ideju o poslovno-finansijskoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja odgovara Vašem interesovanju i posao koji donosi materijalnu korist. Povremeno gubite emotivno strpljenje, što vam može doneti samo štetu.

 

RAK

Delujete samouvereno i donosite blic procenu. Na sreću, mnoge okolnosti su na vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje. Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni i to dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker