Astro

Dnevni horoskop za 23. januar: Ribe, ne rizikujte u stvarima koje ne poznajete dovoljno!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia

LAV

Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoju okolinu ili na jednu uticajnu osobu. Potrudite se da sačuvate pravu meru vrednosti i dobre kriterijume u poslovnim pregovorima. Budite dovoljno promišljeni i uzdržani. Prenesite dobro raspoloženje i emotivnu inspiraciju i na svog partnera. Bavite se nekim sportom.

 

DEVICA

Početni neuspeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem različitih komplikacija. Važno je da napravite listu prioriteta ili da prihvatite koristan savet u daljoj poslovnoj orijentaciji. Nezadovoljstvo koje osećate dodatno utiče na vašu emotivnu uznemirenost ili na loše procene.

 

VAGA

Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču vašu nesigurnost. Očekujete više od onog što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u zahtevima.

 

ŠKORPIJA

Stalo vam je da se pridržavate odredjenog protokola u poslovanju i osećate dodatnu sigurnost u poznatim situacijama. Medjutim, okolnosti na poslovnoj sceni se menjaju brže nego što to želite i pretpostavljate. Još uvek niste spremni da se suočite sa nekim emotivnim dilemama koje vas muče. Razdražljivi ste.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker