Astro

Dnevni horoskop za 23. januar: Ribe, ne rizikujte u stvarima koje ne poznajete dovoljno!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Stalo vam je da oprobate svoje sposobnosti u različitim poslovnim izazovima, ali pažljivo odmeravate povoljan trenutak za akciju. Potrebne su vam pouzdane informacije i nečija podrška, pre nego što započnete svoju inicijativu. Iznenadni susret sa jednom bliskom osobom doživljavate kao novi emotivni uzlet.

 

BIK

Predlažete nova praktična rešenja, ali neko od saradnika nema dovoljno sluha i komplikuje dogovor o zajedničkim interesima. Nema razloga da podcenjujete nečiju informisanost ili umesnost da ostvari svoje namere. Delujete suviše uznemireno i nestrpljivo. Morate naučiti da kontrolišete izlive neraspoloženja.

 

BLIZANCI

Postavili ste sebi visoke ciljeve i sada želite da poboljšate poslovni standard. Sve ima svoju cenu, odlučite kome ili čemu želite da date osnovnu prednost. Ponekad morate da prihvatite i odredjene ustupke koji nisu po vašoj volji. Teže kontrolišete svoje strasti, posebno kada vas neko provocira na burnu reakciju.

 

RAK

Ukoliko previše verujete u nečiju priču, očekuje Vas nova zamka ili poslovno-finansijski promašaj. Sačuvajte dodatnu meru opreza u nepoznatim situacijama, budite umereniji u svojim očekivanjima prema saradnicima. Stalo vam je da rešite nesporazum koji imate u odnosu sa voljenom osobom, ali pribojavate se od novih komplikacija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker