Astro

Dnevni horoskop za 21. januar: Vodolije, zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo!

1
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju odredjeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta. Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe.

 

DEVICA

Očekuju vas razne komplikacije, ali to ne treba da utiče na vaše raspoloženje i na profesionalnu koncentraciju. Odložite naporne pregovore ili obaveze koje vas suviše zamaraju. Sačuvajte pozitivnu orijentaciju i lepe misli za osobu koja vas iskreno podržava. Važno je da osetite zadovoljstvo i emotivnu prihvaćenost.

 

VAGA

Ispunjeni ste pozitivnom energijom i željom za dokazivanjem. Nemojte dozvoliti da vam promakne dobra poslovna prilika, nalazite se u poziciji da ostvarite dvostruki uspeh. Obratite pažnju na iznenadne susrete. Neko će vas inspirisati na novu emotivnu radost. Vreme je da se podrvrgnete nekoj dijeti, višak kilograma opasno preti po zdravlje.

 

ŠKORPIJA

Možete pokrenuti plan koji ste misli da je propao. Verovatno ćete završiti neki projekat i odmah planirati novi. Pojavljuju vam se osobe jakog karaktera koje na neki način podrivaju vaš autoritet i samopouzdanje. Strasti eventualno mogu da održe taj odnos. Problemi sa leđima.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker