Astro

Dnevni horoskop za 21. januar: Vodolije, zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo!

1
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Vaša impulsivna priroda tera vas da pravite drastične poteze na svim životnim poljima ali to nije rešenje u ovom periodu. Ono što vam se ne dopada jeste to što je potrebno da se prilagođavate. Imaćete dobru podršku prijatelja vatrenog znaka. Skloni ste da mešate ljubav i prijateljstvo. Paralelne ljubavne veze nisu rešenje.

 

BIK

U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika, nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka medju saradnicima. Pokazaće se da imate dobru poslovnu procenu i rešenja. Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama, zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju.

 

BLIZANCI

Susret ili razgovor sa jednom osobom na vas deluje vrlo podsticajno i zato prihvatite ideju o poslovnoj saradnji. Važno je da odaberete pravu ulogu koja vam odgovara. Povremeno gubite strpljenje. Nema razloga da se ponašate suviše strogo i zahtevno prema voljenoj osobi. Niko ne voli dodatni pritisak.

 

RAK

Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da ostvarite svoje poslovne namere. Izbegavajte provokativno ponašanje i impulsivno reagovanje u društvu bliske osobe. Pažljivije birajte društvo za omiljenu zabavu. Uzimajte više vitamina.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker