astro

Dnevni horoskop za 20. januar: Device, na poslovnom planu slede problemi, naučite da prihvatite kritiku

0
Saznajte da li su vam zvezde danas naklonjene?

 

foto: Profimedia


LAV
Sve poslove obavljate sa neverovatnom lakoćom. Saradnici se oslanjaju na vas i ukazuju vam veliko poverenje. Mešate ljubav i prijateljstvo i ne možete sasvim da razgraničite te dve stvari. Potrudite se da ne manipulišete tuđim osećanjima. Izuzetno vam je loša cirkulacija.


DEVICA
Stalo vam je da uskladite različita interesovanja koja postoje među saradnicima. Ipak, svako od vas ima svoje prioritete i teško pristaje na poslovne ustupke. Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na voljenu osobu. Neko vas kritikuje zbog ponašanja ili mana. Zdravlje uglavnom dobro.


VAGA
Vaš račun je u takvom haosu da vam treba čudo da se izvučete iz dugova. Moraćete da racionalizujete troškove, jer ste pravi rasipnik. Obratite pažnju na predloge i mogućnosti da dodatno zaradite. Srećni ste u vezi u kojoj ste, pa zašto onda drugima dajete lažnu nadu. Budite verni i posvećeni, bićete oduševljeni reakcijom partnera.


ŠKORPIJA
Nema potrebe da preuveličavate svoje znanje ili praktične sposobnosti pred osobom koja ima bogato iskustvo. Važno je da tačno odredite svoje mesto i ulogu u timu saradnika. Ne želite da imate lažnu nadu, ali stvari ne izgledaju ruzičasto u odnosu sa bliskom osobom. Budite oprezni pre nego što progovorite.

 

Nastavak pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker