astro

Dnevni horoskop za 20. januar: Device, na poslovnom planu slede problemi, naučite da prihvatite kritiku

0
Saznajte da li su vam zvezde danas naklonjene?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN
Ukoliko ne razumete nečije motive ili ideje, ne možete da prihvatite ni važnost različitih pravila u poslovno-finanasijskoj saradnji. Budite pažljiviji u poslovnom dijalogu, jer nerazumevanje donosi dodatne komplikacije. U susretu sa voljenom osobom češće birate pogrešnu taktiku. Zdravlje dobro.


BIK
Ako do vas stižu sugestije da biste mogli izmeniti trenutna novčana potraživanja vezana za posao. Promislite pre donošenja konačne odluke da ne biste napravili grešku. Uzrujani ste i zbog toga se impulsivno ponašate bez razloga, što nije dobro. S druge strane, osoba koju volite je prisebnija. Opustite se zdravlje je dobro.


BLIZANCI
Važno je da sačuvate pozitivnu inspiraciju ili jaku volju u društvu saradnika. Pažljivo osmislite svoj kompletan nastup i nemojte dozvoliti da neko pogrešno tumači vaše ideje i poslovne interese. Nema razloga da se ponašate suviše zahtevno pred voljenom osobom. Proverite krvnu sliku.


RAK
Naći ćete mnogo izgovora da stvari ne pomerite sa trenutne tačke, ali grešite. Uz bolju organizaciju možete da napravite dobar posao. Na emotivnom planu se osećate usamljeno, bez obzira kog ste statusa. Pokrenite svoju urođenu borbenost i pokažite stvari kojima ste nezadovoljni. Više vremena provodite van kuće.

 

Nastavak pročitajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker