Astro

Dnevni horoskop za 17. januar: Vage - prihvatite kompromis, Strelčevi, znajte da nema potrebe da strahujete od istine

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, pokrenite inicijativu. Očekuje vas prijatno iznenadjenje u susretu sa bliskom osobom. Veče provedite uz laganu muziku ili opuštajući film.

 

BIK

 

Smišljeno izbegavate susret sa osobom, koja ima pomalo negativan stav o vašim profesionalnim sposobnostima i često kritikuje vaš stil izrazavanja. Ipak, pre ili kasnije moraćete da prihvatite kompromisno rešenje. Nedostaje vam neko kome biste poverili svoje misli i neka potisnuta osećanja.

 

BLIZANCI

 

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje poslovno-finansijske zahteve, dobro razmislite o ogućim posledicama. Korisne informacije treba da vam omoguće odredjene povlastice ili da as približe uspešnim rezultatima. Suviše ste uznemireni tako da burnije reagujete i na neke sitnice, dok partner ima drugačiji pristup.

 

RAK

 

Delujete zadovoljno zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Jasno vam je da imate početnu prednost u odnosu na svoje saradnike, a samopouzdanje predstavlja prvi korak na putu do cilja. Na sreću, okolina podržava vaše ideje. U ljubavnom životu fascinirajte svog partnera neobičnim idejama. Posetite stomatologa.

 

makonda-tracker