Astro

Dnevni horoskop za 15. januar: Blizanci, došlo je vreme da ozbiljno razmislite o svoji lošim navikama!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po sličnom principu. Razmislite o varijanti pomirenja sa jednom dragom osobom

 

DEVICA

Smisao za dobru procenu mogućnosti i poslovnu organizaciju učiniće da efikasno ostvarite svoje ciljeve. Svesni ste svojih prenosti u odnosu na druge poslovne konkurente i to Vam uliva dodatnu sigurnost. Uz blisku osobu osećate emotivnu inspiraciju i ne dozvoljavate da Vas neko uznemirava. Prijaće vam dijetalna ishrana.

 

VAGA

Ako se bavite prodajom, potrudite se da iskoristite situaciju koja je pred vama. Budite opušteni i slobodno pokrenite nove poslove. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom, ali nemojte donositi ishitrene odluke. Pre svega, porazgovarajte. Više vremena posvetite odmoru.

 

ŠKORPIJA

Ne nervirajte se zbog oprečnih stavova u kolektivu. Ne mogu svi imati isto viđenje pojedinih stvari. Udvaranje vam stiže sa više strana i to vam imponuje, ali vodite računa da ne biste dospeli u ljubavni trougao. Iskontrolišite krvnu sliku i pritisak koji će biti dobar pokazatelj da li trebate raditi još neke analize.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker