Astro

Dnevni horoskop za 15. januar: Blizanci, došlo je vreme da ozbiljno razmislite o svoji lošim navikama!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak. Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja. Nesanica.

 

BIK

Vaša intuicija u ovom trenutku deluje skoro nepogrešivo, umete da procenite različite saradnike i njihovu ulogu u poslovnim pregovorima. Budite uporni u svojim poslovnim namerama. Očekuju vas prijatni dogadjaji u krugu porodice ili u susretu sa voljenom osobom. Manje konzumiranja tv programa.

 

BLIZANCI

Previše iskazujete osećanja, vodite računa o svojim delima da ne biste došli u situaciju da neko pati zbog vaših nepromišljenih postupaka. Povucite se ako uvidite da bi moglo doći do svađe. Došlo je vreme da ozbiljno razmislite o svoji lošim navikama kada su alkohol i kafa u pitanju.

 

RAK

Sačuvajte prisebnost duha u nekim situacijama jer svako ima pravo da pogreši. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji. Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker