astro

Dnevni horoskop za 12. januar: Vage, konačno će sve doći na svoje mesto!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Nema razloga da suviše ističete svoju ulogu ili da menjate ustaljena pravila u poslovnoj saradnji. U finansijskom smislu, izbegavajte rizične kombinacije koje mogu da vas ostete više nego što je potrebno. Ako vam je stalo da neki događaji dobiju pravi smisao u razumevanju, protumačite ih u dogovoru sa bliskom osobom.

 

BIK

 

Obratite pažnju na različite poslovne događaje. Važno je da se nađete u pravom trenutku i na pravom mestu. Vaš uspeh proističe iz sposobnosti da nametnete svoje mišljenje. Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama.

 

BLIZANCI

 

Ne možete da se požalite ni na posao, ni na zaradu. Sve se odvija na zadovoljavajući način. Ukoliko iskrsnu problemi, krivac je brzopletost. Inertni ste i nedovoljno aktivni. Morate da se pokrenete da biste imali ljubavni život kakav zaslužujete. Okolnosti su na vašoj strani. Više vremena provodite na svežem vazduhu.

 

RAK

 

Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima. Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker