Astro

Dnevni horoskop za 9. januar: Rakovi, obratite pažnju, ovo je jedini način da vaša veza opstane!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia

LAV


POSAO: Ostavljate jako dobar utisak u poslovnim pregovorima kojima ste se posvetili. Za sada vam sve ide na ruku. Potrudite se da održite dobru situaciju.
LJUBAV: Uspeli ste da se opustite pored novog partnera i da mu dopustite da vas malo bolje upozna. Uživate u lepim trenucima. Konačno ste se izborili sa nekim svojim sumnjama.
ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima koji bi mogli da budu malo osetljiviji u ovoj fazi.


DEVICA


POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan! Vaša kreativnost dolazi do izražaja i pokazaćete da vaše ideje mogu doneti veliki doprinos poslovnom projektu na kom radite.
LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Sledi vam zbližavanje sa njom. Aspekti su veoma povoljni za početak emotivne veze.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Nemojte da se forsirate previše.


VAGA


POSAO: Povoljan je dan za sklapanje novog poslovnog partnerstva ili generalno za potpisivanje bilo kakvih ugovora. Možete da očekujete da ćete ostvariti pozitivne promene.
LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak ili zajednički život sa voljenom osobom, trebali biste sa njom ozbiljno da razgovarate o tome! Mogli biste da počnete da pravite planove!
ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži! U odličnoj ste formi i nemate zdravstvenih problema.


ŠKORPIJA


POSAO: Mogući su brojni preokreti na vašem poslovnom planu, pa je važno da idete u korak sa najnovijim informacijama. Ako budete bili u toku, lako ćete doneti prave zaključke.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, željni ste ljubavi i novih dešavanja na ovom planu. Pokušajte da budete društveno aktivniji, da izlazite više. Novo poznanstvo je blizu vas.
ZDRAVLJE: Rešili ste da častite sebe i da priuštite sebi nei užitak, kako bi se opustili i rasteretili.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker