Astro

Dnevni horoskop za 9. januar: Rakovi, obratite pažnju, ovo je jedini način da vaša veza opstane!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN


POSAO: Očekuje vas mogućnost za dobitak na sreću ili ćete dobiti neki novac na koji ste čekali duže vreme unazad. Finansijska situacija je kod vas sve bolja iz dana u dan.
LJUBAV: Veoma povoljna emotivna situacija vam unosi dobro raspoloženje. Volite osećaj sigurnosti koji imate pored svog partnera. Želite da ostanete zajedno zauvek.
ZDRAVLJE: Oči su vam osetljive, pa bi bilo dobro da pripazite na to.


BIK


POSAO: Sve zavisi od odluka koje danas budete doneli. Moguće je da ćete rešiti neki problem iz prošlosti. Postepeno dolazite do poboljšanja i odgovora na mnoga pitanja.
LJUBAV: Otvoreno i jasno pokazujete svoje emocije voljenoj osobi u nadi da će se ona naći pored vas u teškim trenucima. Nema razloga da brinete jer imate pravu osobu.
ZDRAVLJE: Moguće je da ste malaksali i da će vam prijati da odremate tokom podneva.


BLIZANCI


POSAO: Očekujete od sebe mnogo. Nadate se da ćete ostvariti veliki poslovni uspeh. Ne treba da se stavljate pod preveliki pritisak, opustite sebi da napravite manji predah od posla.
LJUBAV: Trenutno se bavite preispitivanjem svojih emotivnih potreba i analizirate neka dešavanja iz prošlosti. Iz ove faze ćete izaći daleko jači nego što ste bili pre.
ZDRAVLJE: Ova faza je veoma povoljna da se oslobodite viška kilograma ako ih imate.


RAK


POSAO: Ukoliko se bavite trgovinom, možete da očekujete povećan obim posla danas kao i jako dobru zaradu. Bićete zadovoljni krajnjim rezultatima obavljenog posla.
LJUBAV: Vreme je da i vi i vaš partner zrelo pogledate na neke stvari i da se potrudite da menjate ono što vidite da ne valja. Jedino tako vaša veza može da opstane.
ZDRAVLJE: Pronašli ste način da se izborite sa nagomilanim stresom i osećate se dosta bolje nego ranije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV


POSAO: Ostavljate jako dobar utisak u poslovnim pregovorima kojima ste se posvetili. Za sada vam sve ide na ruku. Potrudite se da održite dobru situaciju.
LJUBAV: Uspeli ste da se opustite pored novog partnera i da mu dopustite da vas malo bolje upozna. Uživate u lepim trenucima. Konačno ste se izborili sa nekim svojim sumnjama.
ZDRAVLJE: Povedite računa o disajnim putevima koji bi mogli da budu malo osetljiviji u ovoj fazi.


DEVICA


POSAO: Možete da očekujete veoma uspešan dan! Vaša kreativnost dolazi do izražaja i pokazaćete da vaše ideje mogu doneti veliki doprinos poslovnom projektu na kom radite.
LJUBAV: Možete da se nadate veoma lepim trenucima sa osobom koja vam se dopada. Sledi vam zbližavanje sa njom. Aspekti su veoma povoljni za početak emotivne veze.
ZDRAVLJE: Potreban vam je odmor. Nemojte da se forsirate previše.


VAGA


POSAO: Povoljan je dan za sklapanje novog poslovnog partnerstva ili generalno za potpisivanje bilo kakvih ugovora. Možete da očekujete da ćete ostvariti pozitivne promene.
LJUBAV: Ukoliko ste planirali brak ili zajednički život sa voljenom osobom, trebali biste sa njom ozbiljno da razgovarate o tome! Mogli biste da počnete da pravite planove!
ZDRAVLJE: Dobro se osećate u svojoj koži! U odličnoj ste formi i nemate zdravstvenih problema.


ŠKORPIJA


POSAO: Mogući su brojni preokreti na vašem poslovnom planu, pa je važno da idete u korak sa najnovijim informacijama. Ako budete bili u toku, lako ćete doneti prave zaključke.
LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, željni ste ljubavi i novih dešavanja na ovom planu. Pokušajte da budete društveno aktivniji, da izlazite više. Novo poznanstvo je blizu vas.
ZDRAVLJE: Rešili ste da častite sebe i da priuštite sebi nei užitak, kako bi se opustili i rasteretili.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC


POSAO: Možete da se nadate slobodnom danu. Očekuje vas dosta slobodnog vremena, posao vam sada nije prioritet. Nedelja je dan za odmor, dan koji biste rado proveli sa porodicom.
LJUBAV: Moguć je početak nove ljubavne veze u kojoj ćete biti veoma zadovoljni! Osećate izuzetno jaku povezanost sa tom osobom. Imate utisak da je ona samo čekala na vas!
ZDRAVLJE: Odlično stanje na ovom planu! U dobroj ste formi i imate puno energije.


JARAC


POSAO: Možete da očekujete dobre vesti od saradnika. Kada je u pitanju profesionalno polje nećete imati nikakvih razloga za brigu. Možete da se nadate stabilnoj situaciji.
LJUBAV: Sigurno se nećete pokajati ako napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Nađite dovoljno hrabrosti da joj priđete i uživaćete u lepim trenucima sa njom.
ZDRAVLJE: Preporuka je da se utopljavate, povećate unos vitamina i da se potrudite da sačuvate svoj imunitet.


VODOLIJA


POSAO: Ne biste trebali da očekujete neke značajne i nove promene na polju posla danas. Sve ide nekim uobičajenim tokom, pa nema potrebe da se nervirate zbog bilo čega.
LJUBAV: Moguće je da vam se udvara jedna sasvim nova osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Bez obzira na to što se malo znate, jako vas privlači njena pojava.
ZDRAVLJE: Preporuka je da današnji dan iskoristite kako biste se odmorili i regenerisali. Napunite svoje baterije.


RIBE


POSAO: Moguće je da niste zainteresovani za poslovnu promenu iako vam se nudi takva mogućnost. Za sada ste zadovoljni svojom trenutnom pozicijom na ovom planu.
LJUBAV: Osoba u koju ste se zaljubili vam uzvraća pažnju i nežnost. Možete da očekujete veoma pozitivan dan. Početak nove ljubavne veze je na pomolu, uzbuđenje raste.
ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na ovom polju. Dobro se osećate.

makonda-tracker