Astro

Dnevni horoskop za 8. januar: Strelčevi, konačno je došlo vaših pet minuta kada je ljubav u pitanju!

1
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Dok vi delujete bezbrizno kroz dešavanja koja vas prate u poslovnom životu, vaš emotivni partner pokušava da odgonetne neke dileme iz prošlosti i kao da indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Ostalo je samo da sačekate adekvatnu “presudu“ koja vam neće ići u korist.

 

DEVICA

U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama koje vas zbližavaju. Budite dovoljno aktivni i maštoviti u svakom pogledu. Potreban Vam je kreativan odmor i psihološko olakšanje. Pokušajte zaobići alkohol i duvan ili ga svesti na najmanju moguću meru.

 

VAGA

Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla. U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo i razgovori koji deluju opuštajuće. Mogući manji problemi sa bronhijama i disajnim putevima.

 

ŠKORPIJA

Potreban vam je dodatni oprez u susretu sa saradnicima i prilikom procene novih poslovnih prilika. Nema potrebe da skrećete pažnju na sebe ili da ulazite u neke sumnjive pregovore. Trenutno, ljubav i zadovoljstvo možda ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Izbegavajte izloženost promaji.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker