Astro

Dnevni horoskop za 8. januar: Strelčevi, konačno je došlo vaših pet minuta kada je ljubav u pitanju!

1
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

Neko će vas danas obradovati svojom pažnjom ili prikladnim poklonom. Prihvatite sve što vas asocira na uzbudljivu zabavu i na emotivno zbližavanje koje zaista odgovara vašim trenutnim potrebama. Staro društvo iz školske klupe pozvaće vas na interesantno okupljanje u toku nedelje koje ne bi trebali propustiti.

 

BIK

Uživate u svim aspektima života. Rekli ste otvoreno “ne” depresiji i problemima. Za sada ste mračne misli potisnuli u drugi plan, što ne znači da vas neće sačekati na prvoj krivini. Razmišljajte pozitivno i napunite baterije za ovu radnu nedelju. Poželjno je da više vremena budete van zatvorenog prostora.

 

BLIZANCI

Blagi pad energije tokom dana i vaša koncentracija neće više biti toliko usmerena na profesionalni život, već na ljubavne i privatne probleme. Pripazite se da neko od ljudi koji su hijerarhijski na višoj lestvici od vas ne primeti da ste na leru i da otaljavate posao. Više vitamina u ishrani.

 

RAK

Bolja situaciju na poslovnom planu. Postoji čak i šansa da vam se neki manji rizik iz prošlosti može isplatiti. Iskoristite priliku kada vam se bude ukazala. Odlično se osećate danas. Puni ste energije i nema naznaka za bilo kakve zdravstvene probleme u bližoj budućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker