astro

Dnevni horoskop za 3. januar: Vagu čeka flert sa poznatom osobom, Vodolije - jedan susret neće ispuniti vaša očekivanja

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...


LAV
Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu. Potrebno je da više vremena provodite van kuće, makar to bile i kraće i učestale šetnje prilikom kojih ćete srediti misli.


DEVICA
Nemojte dozvoliti da vas neko navede na pogrešnu procenu i loše rešenje. Pažljivo proveravajte različite informacije koje utiču na nivo poslovne saradnje. Lako je napraviti propust u sadašnjim okolnostima. U društvu voljene osobe osećate zanos koji vas inspiriše na neke neobične ideje.


VAGA
Nedostaje vam malo praktičnosti, naročito u komunikaciji sa saradnicima pa može doći do manjeg zastoja u realizovanju projekata. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, imaćete mogućnosti za interesantne flertove. Naročito sa osobama koje su vam poznate. Dobro se osećate.


ŠKORPIJA
Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze. U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu.

 

makonda-tracker