astro

Dnevni horoskop za 3. januar: Vagu čeka flert sa poznatom osobom, Vodolije - jedan susret neće ispuniti vaša očekivanja

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Thinkstock
foto: Thinkstock

OVAN
Ovo je dan kada imate više ideje nego nešto što konkretno možete da uradite. Sakupljate snagu da pregurate prvu radnu nedelju nakon praznika do kraja. Imate lep odnos sa partnerom. Najbolje funkcionišete kada ste zajedno odvojeni od drugih ljudi. Brinete o svojim ukućanima. Volite toplinu doma i to vas dodatno motiviše.


BIK
Obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni dobitak. Potrebno je da reagujete u određenom trenutku i kategorično da zaštite svoje interese. Potrudite se da delujete dovoljno zanosno i inspirativno pred voljenom osobom. Nemojte dozvoliti da se udaljavate od nekih zajedničkih planova.


BLIZANCI
Poigravate se pokušavajući da zadržite energiju dana samo za sebe, nivo adrenalina je u porastu a vaše srce ubrzano kuca i nećete stati dok ne dobijete ono što želite. Pred vama je odličan dan za ljubav i finansijska pitanja.Ukoliko ne budete pohlepni dobićete mnogo više nego što zaslužujete. Zdravlje dobro.


RAK
Neko podržava vaše ideje, ali to ne predstavlja garanciju za poslovni uspeh. Potrebno je da ispunite sve zadate uslove. Objašnjavate stvari koje vaša okolina dobro poznaje, ali se ne usuđuje da ih prihvati. Obradujte blisku osobu, osmislite način na koji možete da izazovete oduševljenje i pozitivnu reakciju.

 

makonda-tracker