ASTRO

Dnevni horoskop za 20. decembar: Strelčevi, slobodno zaigrajte tu divnu igru zavođenja!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

Imali se dovoljno vremena da nešto konkretno uradite po pitanju plana za posao u inostranstvu ali vi ste još u lošem položaju koji vam ne dopušta da se razmašete u pravom smislu reči. S druge strane, stičete utisak da vam je partner lošijeg raspoloženja i da nemate nameru da se postavite jasnije, kada su partnerski odnosiu pitanju, jer smatrate da za tako nešto ne treba posebna procena.

BIK

 

Isuviše ste uspešni na poslovnom segmentu i nemate nameru da se otvoreno žalite na propuštene detalje. Imate dovoljno sreće ovaj put. Međutim, ne ispaštate na emotivnom planu koliko želite da uspete na nekom drugom segmentu... Morate da budete dovoljno fokusirani na nešto bolji tretman.

BLIZANCI

 

Niste u mogućnosti da dosta toga radite na prvi pogled, koliko ste skloni da se odmarate i pokušate da se otvoreno postavite prema kolegama koje od vas očekuju obimnije aktivnosti u toku dana. Ukoliko ste u braku možete biti skloni određenim razmiricama i svađama. Pokušavate da dokašete da niste vi lošijastrana ali vam ne uspeva.

RAK

 

Osećate veći pritisak na polju posla i ne možete da se otrgnete utisku, koji vam se namešta kao primarna emocija, koju imate zbog nipodaštavanja od strane ljubomornih kolega. A to koliko se budete otvorili na polju emocija - u toj meri ćete imati dovoljno dobar stav prema partneru koji želi ipak veću dominaciju nego inače.

 

makonda-tracker