astro

Dnevni horoskop za 19. decembar: Ovnovi, spremite se za veliko iznenađenje!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN


Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Partner vam sprema prijatno iznenađenje tokom popodneva, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti u narednih par dana. Važno je da se opustite.


BIK


Polako se vaš energetski status vraća u normalu i vi funkcionišete rasterećenije. Pravite jako dobre planove koji su verovatno kratkoročni, ali vas pokreću. U emotivnom delu vam je bitan intelektualni stimulans. Postoji realna šansa da ćete upoznati nekoga preko posla ili prijatelja.


BLIZANCI


Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima. Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.


RAK


Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ne brinite se, biće i boljih perioda. Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite savet, kritiku, pomoći će vam. Ostavite sujetu po strani.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker