astro

Dnevni horoskop za 19. decembar: Ovnovi, spremite se za veliko iznenađenje!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN


Konflikt sa saradnicima više je nego stimulativan. Videćete da se rizik isplatio. Postižete sve što ste zamislili, čak i više od toga. Partner vam sprema prijatno iznenađenje tokom popodneva, a i vi njemu. Predstoji vam mnogo lepih trenutaka i radosti u narednih par dana. Važno je da se opustite.


BIK


Polako se vaš energetski status vraća u normalu i vi funkcionišete rasterećenije. Pravite jako dobre planove koji su verovatno kratkoročni, ali vas pokreću. U emotivnom delu vam je bitan intelektualni stimulans. Postoji realna šansa da ćete upoznati nekoga preko posla ili prijatelja.


BLIZANCI


Većinu radnih obaveza možete da završavate na rutinski način. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima. Ukoliko vam se čini da nailazite na hladan emotivni prijem u nečijem društvu, razmislite o svojim postupcima. Moguće je da ste negde pogrešili u proceni.


RAK


Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ne brinite se, biće i boljih perioda. Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje i čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite savet, kritiku, pomoći će vam. Ostavite sujetu po strani.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

LAV


Priželjkujete bolju poslovnu priliku i umete da se nametnete svoje stavove pred saradnicima. Ne zaboravite da istaknuta ili liderska pozicija, zahteva dodatnu upornost i veći stepen odgovornosti. Zanos koji osećate najavljuje novo emotivno zadovoljstvo ili priliku da uživate u nečijoj blizini. Prehlada.


DEVICA


Informacije koje vam neko saopštava na poslovnom planu imaju korisno značenje. Obratite pažnju na različite detalje u poslovnim pregovorima i na skrivene poruke. Sačuvajte optimizam i poverenje u svog partnera. Neko će vas obradovati u velikom stilu i na izuzetan način, vredan poštovanja.


VAGA


Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji. Oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Veći izliv nežnosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Neko u vama pobuđuje osećaj sigurnosti koji vam nedostaje. Korigujte ishranu.


ŠKORPIJA


Motivisani za novi poslovni uspeh, stoga prihvatate takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna uticajna osoba. Vaša očekivanja ne mogu u potpunosti da se ostvare, ali to nije razlog da se osećate nezadovoljno. Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, jer imate različita interesovanja i »merila vrednosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock


STRELAC


Imate veoma ljubomorne kolege. Nije vam svako naklonjen, kao što se predstavlja. Samim tim pamet u glavu kada krenete sa dugim besedama i iznošenjem detalja iz privatnog života. Ako budete pokazali nesigurnost, unećete mnogo nervoze u odnos s voljenom osobom. Napetost i nervoza pratiće vas na svakom koraku.


JARAC


Prijatelji i saradnici su zabrinuti za vas i vaše blagostanje pa će dati sve od sebe da vam pomognu. Ipak se pričuvajte jer vas neko ko nije do kraja iskren pokušava dovesti u zabludu. Ne tražite svadju jer time nećete ništa rešiti. Više vremena provodite u prirodi. Ako vam to predstavlja problem odšetajte do prvog parka.


VODOLIJA


Moguć je neočekivani manji novčani dobitak. Povlačite se pred partnerovom nervozom. Trenuno niste raspoloženi za svađu, rasprave i nadmudrivanja. Veoma vam je teško da se sada bavite dogadjajima iz prošlosti. Mogući su manji problemi sa holesterolom, ishrana vam nije adekvatna.


RIBE


Sigurni ste u sopstvene ciljeve. Nastojite da istrajete. Koristite stvaralačku snagu na adekvatan način, prvenstveno pružajući naklonost i ljubav mnogima. Osećate potrebu za popustljivošću, što inače nije vaša jača strana. U očekivanju ste izvesne sume novca, pa se ne brinite ukoliko kasni. Problemi sa bubrezima.

makonda-tracker