Astro

Dnevni horoskop za 17. decembar: Drage Vage, uživajte u neobaveznom flertu i avanturama koje vam se pružaju!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

Lavovi, Device, Vage...

 

foto: Profimedia

LAV

 

POSAO: Ne očekuje vas previše obaveza, niti neka preterano važna dešavanja na polju posla. Možete da se distancirate od radne atmosfere i da dopustite sebi da uživate u vikendu.

 

LJUBAV: Moguće je da vam prija osećaj slobode koji imate. Još uvek niste zainteresovani za ozbiljnu vezu. Uživate u flertu i novim, površnim poznanstvima.

 

ZDRAVLJE: Moguće je da će vam oči biti malo osetljivije. Pored toga nema većih problema.

 

DEVICA

 

POSAO: Verujete da ćete uspeti da ostvarite poslovni uspeh i da ćete na ovom polju zablistati. Očekuje vas dosta obaveza. Pred vama je dug put do cilja, ali znate da je vredno truda.

 

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Strelca, imate manje nedoumice jer vam deluje da ste preterano različiti. Ipak, gde ima dima ima i vatre.

 

ZDRAVLJE: Puni ste energije i prijaće vam da budete što aktivniji na svim poljima tokom današnjeg dana.

 

VAGA

 

POSAO: Možete da očekujete pomoć od saradnika sa kojima imate dobru komunikaciju. Očekuje vas pozitivna radna atmosfera. Zajedno možete postići dosta toga.

 

LJUBAV: Uživate u neobaveznom flertu i avanturama koje vam se pružaju. Niste zainteresovani da probate nešto ozbiljnije. Moguća su i paralelna dešavanja sa dve različite osobe.

 

ZDRAVLJE: Stomak vam je malo osetljiviji ali generalno ne biste trebali da imate zdravstvene probleme.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Moguće je da će vam biti ponuđeno novo radno mesto ili unapređenje. Nemate razloga da odbijete tako nešto. Prihvatite nove mogućnosti i bićete zadovoljni!

 

LJUBAV: Osećate se odlično u svojoj koži! Možete da očekujete zanimljiva dešavanja i nova poznanstva na emotivnom planu. Zračite samopouzdanjem i imate posebnu harizmu i šarm.

 

ZDRAVLJE: Prijalo bi vam da počnete da se bavite vežbama istezanja za leđa i kičmu.

 

makonda-tracker