Astro

Dnevni horoskop za 16. decembar: Bikovi, očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je nedavno ušla u vaš život!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shuterstock

LAV

 

POSAO: Pred vama je veliki broj obaveza. Možete da očekujete da ćete biti veoma užurbani tokom celog dana. Ipak, to vam ne smeta jer radite posao koji volite.

LJUBAV: Moguće je da ćete uskoro uspeti da definišete odnos koji imate sa jednom osobom. Vaša viđanja deluju kao neobavezna ali su se pojavile emocije. Sve ide u pozitivnom pravcu.

ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja je moguća u prvom delu dana ali kako vreme odmiče sve bolje se osećate.

 

DEVICA

 

POSAO: Današnji dan je povoljan za planiranje sledećih poslovnih poteza. Povoljan je period i ako se bavite analizama ili statistikom. Spiskovi i taktiziranje su vam uvek bili jača strana.

LJUBAV: Nije vam lako da zaboravite osobu iz prošlosti. Taman se kada se nova prilika pojavi, stara ljubav vam zakuca na vrata. Samo je na vama odluka kako ćete postupiti.

ZDRAVLJE: Preporuka je da počnete da primenjujete neke vežbe za kičmu i vratni predeo.

 

VAGA

 

POSAO: Možete da očekujete veoma važna dešavanja na polju posla. Postavljeni su visoki standardi koje treba da ispoštujete, pa ćete se potruditi da date svoj maksimum.

LJUBAV: Moguće je da vašem partneru nedostaje bliskost koju ste nekada imali i da od vas očekuje da mu se više posvetite. Potrudite se da razumete njegovu tačku gledišta.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje napetih mišića u celom telu.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Imate dobre ideje i spremni ste daleko da odete kako biste se za njih izborili. Ne želite da dopustite da bilo šta stane na put vašem uspehu i ambicijama.

LJUBAV: Pokušajte da se približite osobi koja vam se dopada na neki suptilan način. Ako napravite prvi korak, vaš odnos može napredovati. Važno je da nađete prave reči.

ZDRAVLJE: Prilično ste umorni. Potrudite se da sebe ne opterećujete obavezama koje nisu neophodne.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker