Astro

Dnevni horoskop za 16. decembar: Bikovi, očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je nedavno ušla u vaš život!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

POSAO: Možete da očekujete veoma pozitivan dan za posao. Bićete maksimalno posvećeni sprovođenju svojih ideja u delo. Isplatiće vam se sav napor koji ulažete u biznis.

LJUBAV: Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Opušta vas njegovo prisustvo i osećate se sasvim zadovoljno. Ne nameravate da ga menjate za bilo šta na svetu.

ZDRAVLJE: Moguć manji pad energije, pa vam se u popodnevnim časovima preporučuje odmor.

 

BIK

 

POSAO: Nalazite se pred manjim dilemama. Potrebne su vam nove informacije i sveža perspektiva kako biste došli do prave odluke. Posavetujte se sa osobom od poverenja.

LJUBAV: Nova prilika za flert će vam se pružiti tokom današnjeg dana. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja sa osobom koja je tek nedavno ušla u vaš život.

ZDRAVLJE: Bez većih problema na polju zdravlja. Možete da očekujete sasvim solidan dan.

 

BLIZANCI

 

POSAO: Možete da očekujete priliku za dodatni posao ili neku zaradu “sa strane”. Finansije vam se svakako popravljaju. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite.

LJUBAV: Moguće je da vam neka ljubavna taktika nije uspela i da ste pomalo razočarani zbog toga. Ne bi trebalo da očajavate previše. Nova prilika vam dolazi brže nego što mislite.

ZDRAVLJE: Menjajte loše navike. Potrudite se da vodite više računa o svom zdravlju.

 

RAK

 

POSAO: Potrebno je da se potrudite da se prilagodite svojim saradnicima i da im pokažete da ipak umete da budete timski igrač. Oni će umeti da cene vaš trud i iskrenost.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja vam za sada nije dala nikakav povod da joj priđete. Ipak, strpljivo čekate na njen znak. Čim dobijete zeleno svatlo, bacate se u akciju!

ZDRAVLJE: Potrudite se da na spavanje legnete pre ponoći. Tako ćete se bolje odmoriti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker