Astro

Dnevni horoskop za 9. decembar: Lavovi, budite spremni da prihvatite sve poteškoće zbog prave ljubavi!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Skloni ste rizicima i u poslu ali i na polju finansija. Kockar ste u duši a najviše slavite kada se vaše prognoze ispostave kao tačne. Ostavite ipak neki novac i na sigurnom.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je veoma impulsivna, vitalna i konstantno u pokretu. Želite da ispratite njen tempo. Pokazaćete joj da život pored vas može biti jednako zanimljiv.

ZDRAVLJE: Nemate probleme na ovom polju. Osećate se odlično!

 

JARAC

 

POSAO: Moguće je da ćete rešiti da preselite svoju radnju ili ćete napraviti neke druge drastične promene na polju privatnog posla. Pozitivne promene slede nakon toga!

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, nekako uspevate da oraspoložite svog partnera. Oni koji su slobodni mogu da očekuju susret sa osobom u koju su bili zaljubljeni u detinjstvu.

ZDRAVLJE: Problemi sa varenjem su sada iza vas i osećate se sasvim dobro!

 

VODOLIJA

 

POSAO: Poslovno putovanje bi trebalo da vam donese povoljne rezultate kroz određeni vremenski period. Budite uporni u svojoj nameri da posao završite do kraja.

LJUBAV: Flert sa osobom koja vam se dopada veoma brzo napreduje, moguće je da ćete se do kraja dana zližiti na svim nivoima. Osećate veliko uzbuđenje i sreću zbog toga.

ZDRAVLJE: Moguća je prolazna kijavica ali ne biste trebali da imate veće zdravstvene probleme.

 

RIBE

 

POSAO: Drastične promene na polju finansija čine vaš dan uzbudljivijim. Bićete u velikom plusu nakon ovih dešavanja. Ponosni ste na svoju dobru procenu.

LJUBAV: Spremni ste za novu ljubav i optimistično gledate na sve što vas očekuje! Pred vama je lep dan! Prepustite se svojim emocijama i pustite da vas srce vodi u novim odlukama.

ZDRAVLJE: Prijaće vam da malo više spavate. Pronađite vremena za popodnevni odmor.

makonda-tracker