Astro

Dnevni horoskop za 8. decembar: Ribe, spremite se, nova ljubav je na pomolu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Možete da očekujete sasvim stabilnu situaciju na polju finansija. Posao teče uredno, u skladu sa vašim očekivanjima. Ne biste trebali da imate veće trzavice ili promene.

LJUBAV: Važno je da budete sasvim otvoreni prema voljenoj osobi jer ona primećuje da se ne ponašate isto kao ranije. Pokažite joj svoje dileme i ona će vam odagnati brige.

ZDRAVLJE: Izbegavajte preteran unos alkohola. Umesto toga, pijte sveže ceđene sokove.

 

JARAC

 

POSAO: Moguće je da planirate neke promene kada je u pitanju ugovor koji imate sa poslovnim partnerom. Nema ničeg lošeg u tome što želite veći profit za sebe.

LJUBAV: Deluje vam da sa voljenom osobom niste uvek imali idealan odnos ali i da je ljubav koju delite ipak vredna truda. Potrebno je vreme, ali na kraju se zauvek možete vratiti jedno drugome.

ZDRAVLJE: Čuvajte se od hladnoće, oblačite se toplo i slojevito. Povećajte unos čajeva.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Imate dosta obaveza kojima se morate maksimalno posvetiti ako planirate da ostvarite pozitivne poslovne rezultate. Na vama je da odaberete svoje prioritete.

LJUBAV: Moguća je ljubav preko posla ili sa nekom osobom koju srećete negde u blizini vašeg radnog mesta. Zanimljivo poznanstvo jako brzo može preći u mnogo više od toga.

ZDRAVLJE: Možete da očekujete veoma povoljan dan, bez bilo kakvih problema.

 

RIBE

 

POSAO: Veoma ste diplomatični i pazite na svoje ponašanje. Mnogi vas smatraju za mudru i odmerenu osobu. Uspećete da očuvate dobar imidž koji ste izgradili vremenom.

LJUBAV: Sasvim neočekivano se pojavljuje jedna osoba koja vas može ostaviti bez daha! Nova ljubav je na pomolu. Početak jako lepe veze je ispred vas, prepustite se emocijama.

ZDRAVLJE: Vaše srce kuca samo za jednu osobu! Emotivni balans je u najboljem redu!

makonda-tracker