Astro

Dnevni horoskop za 7. decembar: Ovnovi, uživajte u lepoj atmosferi, Škorpije, pružite voljenoj osobi više nežnosti

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Možete da očekujete potvrdu u vezi nekog poslovnog dogovora koji ste u prethodnom periodu sklopili. Sve ide baš onako kako ste planirali, budite bez brige!

LJUBAV: Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja... Bilo bi dobro da joj predložite susret danas. Mogli biste da imate sreće u svom pokušaju da je osvojite!

ZDRAVLJE: Izbegavajte potencijalne izvore zaraze. Ako se budete pazili, ostaćete zdravi.

 

JARAC

 

POSAO: Važno vam je da napravite što bolju organizaciju na ovom planu kako biste imali još bolji uvid u situaciju. Kada stvari postanu jasnije, lakše ćete doneti važne odluke.

LJUBAV: Ljubavna situacija je stabilna. Moguće je da planirate brak. Vi se ne plašite obaveza i želite da neke stvari postanu zvanične. Očekuje vas pozitivna atmosfera sa partnerom.

ZDRAVLJE: Posetite stomatologa radi redovne kontrole, vodite računa o svojim zubima.

 

VODOLIJA

 

POSAO: Poslovna atmosfera je veoma pozitivna. Možete da se nadate dobroj atmosferi u radnom kolektivu. Timski rad je na visokom nivou i sve dobro funkcioniše.

LJUBAV: Poklanjate maksimum svoje ljubavi i pažnje voljenoj osobi i nadate se da će ona to umeti da ceni. Potrebna vam je njena podrška da prevaziđete svoje dileme.

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više aktivnosti. Potrudite se da se posvetite nekom sportu.

 

RIBE

 

POSAO: Moguće je da ćete danas dodatno podstaći svoju ambicioznu stranu i da ćete biti maksimalno posvećeni poslu. Lako će vam se otvoriti i nove poslovne prilike.

LJUBAV: Potrebno je da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje, jer ona to ponekad ume da zaboravi. Dokažite joj svoju ljubav i ona će vam pokloniti najlepše trenutke.

ZDRAVLJE: Hronične tegobe se smanjuju. Iz dana u dan se sve bolje osećate.

makonda-tracker