ASTRO

Dnevni horoskop za 5. decembar: Bikovi, zbližite se sa osobom koja vas jako privlači!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

OVAN

 

POSAO: Možete da očekujete dobre vesti od saradnika. Kada je u pitanju profesionalno polje nećete imati nikakvih razloga za brigu. Možete da se nadate stabilnoj situaciji.

 

LJUBAV: Sigurno se nećete pokajati ako napravite prvi korak ka osobi koja vam se dopada. Nađite dovoljno hrabrosti da joj priđete i uživaćete u lepim trenucima sa njom.

 

ZDRAVLJE: Preporuka je da se utopljavate, povećate unos vitamina i da se potrudite da sačuvate svoj imunitet.

 

BIK

 

POSAO: Imaćete manje troškove dana. Bez obzira na to finansijska situacija ostaje stabilna i ne biste trebali da imate veće probleme. Možete da očekujete pozitivan splet okolnosti.

 

LJUBAV: Moguće je da se kroz šalu i dvosmislenu komunikaciju zbližavate sa jednom osobom koja vas jako privlači. Zajedno dolazite do nekih veoma zanimljivih ideja.

 

ZDRAVLJE: Danas ste puni energije! Pred vama je izuzetno povoljan dan, iskoristite ga!

 

BLIZANCI

 

POSAO: Ne biste trebali da očekujete neke značajne i nove promene na polju posla danas. Sve Ide nekim uobičajenim tokom, pa nema potrebe da se nervirate zbog bilo čega.

 

LJUBAV: Moguće je da vam se udvara jedna sasvim nova osoba koju ne poznajete dovoljno dobro. Bez obzira na to što se malo znate, jako vas privlači njena pojava.

 

ZDRAVLJE: Preporuka je da današnji dan iskoristite kako biste se odmorili i regenerisali. Napunite svoje baterije.

 

RAK

 

POSAO: Moguće je da niste zainteresovani za poslovnu promenu iako vam se nudi takva mogućnost. Za sada ste zadovoljni svojom trenutnom pozicijom na ovom planu.

 

LJUBAV: Osoba u koju ste se zaljubili vam uzvraća pažnju i nežnost. Možete da očekujeteveoma pozitivan dan. Početak nove ljubavne veze je na pomolu, uzbuđenje raste.

 

ZDRAVLJE: Ne biste trebali da imate bilo kakve probleme na ovom polju. Dobro se osećate.

 

Nastavak horoskopa pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker