Astro

Dnevni horoskop za 30. novembar: Lavovi, sve se svodi na princip uzimanja ili davanja, postupite onako kako smatrate da je najbolje

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije dovoljno uzbudljiv. Objasnite voljenoj osobi šta tačno priželjkujete.

 

BIK

 

Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Moguća glavobolja. Smanjite unos kafa i žestokih pića.

 

BLIZANCI

 

Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Partner često kritikuje vaše ponašanje i smatra da nemate dovoljno ubedljive odgovore na neka jednostavna pitanja. Pad imuniteta koji bi trebao da vas navede na

razmišljanje.

 

RAK

 

Vas poslovni neuspeh ne predstavlja veliki gubitak, stoga odbijate da se povinujete pred nečijim kaznenim merama. Vaši saradnici treba da prihvate logična objašnjenja koja nudite ili realne okolnosti koje utiču na zajednički uspeh. Na polju zdravlja ne bi bilo lose da proverite krvnu sliku i pritisak.

 

makonda-tracker