Astro

Dnevni horoskop za 29. novembar: Škorpije, prati vas nova emotivna dilema

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Pronalazite pravi smisao ili zadovoljstvo u različitim situacijama, koje istovremeno ulepšavaju vaše raspoloženje i obogaćuju vaše životno iskustvo. Pratite svoja osećanja i možete ostvariti ono što vam toliko nedostaje. Važno je da srenete u susret dešavanjima. Moguće povrede budite oprezni naročito kada su stepenice u pitanju.

 

BIK

 

Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovno-finansijsku kombinaciju, očekuju vas uspešni rezultati. Dobro razmislite, kome ili čemu treba da se priklonite u vezi posla kojim se bavite. Preterani izlivi nežnosti pred voljenom osobom nepotrebno pobudjuju novu sumnju. Morate biti ubedljiviji

 

BLIZANCI

 

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom i tražite efikasnije rešenje. Morate imati dovoljno hrabrosti da prihvatite odgovornost za svoje postupke. Nema potrebe da izbegavate susret sa saradnicima koji imaju drugačije vidjenje. Delujete nesigurno i zato pokušavate da se zaštitite od nečije reakcije.

 

RAK

 

Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate kao veliki teret. Teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Sada nije trenutak da donosite neku važnu odluku. Bolovi u zglobovima.

 

makonda-tracker