Astro

Dnevni horoskop za 26. novembar: Blizance očekuju pozitivne promene, dok Lavovi osećaju veliki emotivni zanos

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

 

Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Koristite svoju energiju racionalnije. Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima.

 

DEVICA

 

Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. U redu, prihvatite sve i sačekajte vaših pet minuta. Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima. Proverite krvni pritisak.

 

VAGA

 

Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili merila vrednosti. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama i velikom pažnjom. Moguća jača glavobolja tokom popodneva i večeri.

 

ŠKORPIJA

 

Imate ambiciozne planove i uporno pokušavate da ostvarite svoje ciljeve. Međutim, vaš uspeh zavisi od nečijeg uticaja. Nema razloga da se ponašate suviše nametljivo u društvu saradnika. Ulazak u neku zabranjenu zonu ili iznenadni poriv za ljubavnom avanturom može da vas razočara. Više mirnog sna.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker