Astro

Dnevni horoskop za 26. novembar: Blizance očekuju pozitivne promene, dok Lavovi osećaju veliki emotivni zanos

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Zbog velikih obaveza povremeno će vam nedostajati strpljenje i koncentracija. Najvažnije je da jasno definišete poslovne interese i odgovorite na svaku ponudu. Očekuju se pozitivni ishodi dogovora i novčana satisfakcija. Pokušajte da izbegnete rivalstvo sa saradnicima, to vam u ovom trenutku nije potrebno.

 

BIK

 

Da biste napredovali na poslovnoj lestvici neophodno je da napravite dobru procenu ili izbor. U finansijskom smislu period je povoljan za uvećanje zarade ili profita. Pažnju posebno obratite na eventualne promene na poslu, jer sve promene do kojih će doći tokom ovog perioda biće korenite.

 

BLIZANCI

 

Stalni posao vam je dosadio, pa više vremena posvećujete hobiju. Da biste ostvarili zapažene rezultate potrebna je dobra organizacija posla, ali i poverenje u saradnike. Očekuju vas pozitivne promene, mogućnost ličnog i profesionalnog usavršavanja, kao i perspektivni kontakti sa inostranstvom.

 

RAK

 

Pažljivije analizirajte nove događaje ili važne promene na poslovnoj sceni. Nemojte dozvoliti da neko nepravedno osporava vaš uticaj ili zasluge na polju posla. Uporno pokušavate da izbegnete emotivnu odgovornost pred bliskom osobom. Ipak, ne možete poricati istinu u situacijama koje postaju očigledne.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker