ASTRO

Dnevni horoskop za 24.novembar: Bikovi, pokušajte da osvojite nečiju emotivnu naklonost

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?

 

ŠKORPIJA

 

Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. Prijaće vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

 

STRELAC

 

Imate dovoljno smelosti da kažete ono što mislite pred svojom okolinom, ali moguće je da se to loše odrazi na vaš poslovni status. Upotrebite malo lukavstvo kako biste delovali dovoljno ubedljivo nanekoga. Važno je da u svemu sto činite sačuvate pravu meru ukusa. Povedite računa o ishrani.

 

JARAC

 

Trenutno se sve se svodi na princip uzimanja ili davanja. Ono što dobijate ima veliku cenu i zahteva izvesno odricanje. Neko vas iznenada dovodi pred novo emotivno iskušenje. Prepustite se svojim osećanjima i postupite onako kao što smatrate da je najbolje. Problemi sa kičmom.

 

VODOLIJA

 

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji. Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vasoraspoloži. Provedite veče u opuštenoj atmosferi uz laganu muziku i prijatne razgovore.

 

RIBE

 

Neko pokušava da vas navede na svoje rešenje, ali vi ste dovoljno promišljeni i vešto izbegavate poslovnu zamku ili susret koji vas obavezuje na dodatni ustupak. Mudro zaobilazite određenu temu ili situaciju koja nije po nečijoj volji. Nemojte potcenjivati partnerove sposobnosti. Rastrojeni ste preko svake mere.

makonda-tracker