Astro

Dnevni horoskop za 22. novembar: Lavovi, ne zaboravite, vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Situacija na radnom mestu se menja na bolje. Osetićete veliku podršku saradnika, ali i nadređenih. Skloni ste preteranoj kritici i kao da tražite razlog da ostanete sami. Pokušajte da se preispitate i saznate gde je problem. Muči vas nesanica duži period kao posledica kasnog odlaska u krevet.

 

BIK

 

Imaćete koristi na poslu od tuđih ulaganja, a ne od novca koji vi ulažete u posao. Važno je da budete u kontaktu sa osobama od poverenja. Lako se možete upustiti u avanturu sa osobom sa kojom ste poslovno vezani. Konačno ćete prepoznati šta vam treba. Osećate se dobro.

 

BLIZANCI

 

U romantičnom stilu izražavate svoja osećanja i svom snagom stremite ka nekom novom, neobičnom ili uzbudljivom ljubavnom iskustvu. Jasno vam je koga ili šta želite u svom prisustvu. Imate nameru da ostvarite svoje ljubavne vizije, bez obzira na svoj emotivni status. Manje vremena provodite pred tv ekranom.

 

RAK

 

Važno je da procenite najbolji trenutak za uspešnu akciju i da precizno predstavite svoje poslovne, finansijske ili privatne planove. Pravilna informisanost o prilikama na poslovnoj sceni i mudra taktila donose najbolji efekat. Pokažite da ste vrlo ambiciozni i zahtevni u finansijskom smislu.

 

makonda-tracker