Astro

Dnevni horoskop za 14. novembar: Blizanci, nemojte sputavati svoja osećanja, Škorpije, strpljivo sačekajte svoju šansu

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje. Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Partner ne želi da vam polaže sve svoje račune. Poseta bliske familije poremetiće vam današnje planove i izazvati nervozu.

 

DEVICA

Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Budite malo opušteniji, ne dajte nervozi da vas pobedi. Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Trgnite se, budite malo pozitivniji, to će pre svega vama pomoći. Problemi sa zglobovima.

 

VAGA

Imate utisak da neko ograničava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju. U emotivnom smislu, nije vam dozvoljeno baš sve što priželjkujete, ali se ne predajete lako i uporno smišljate neki od načina u ostvarenju svojih namera.

 

ŠKORPIJA

Danas je moguć dobitak, pa se nemojte unapred brinuti jer možete doneti pogrešan zaključak. Rasprave vam danas neće nikakvu korist doneti, imajte malo strpljenja. Nema razloga da forsirate situacije koje iritiraju voljenu osobu. Bolje je da strpljivo sačekate na svoju šansu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker