Astro

Dnevni horoskop za 14. novembar: Blizanci, nemojte sputavati svoja osećanja, Škorpije, strpljivo sačekajte svoju šansu

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www. astrousluge.com

 

OVAN

Očekujete pozitivne odgovore u rešavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima. U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Problemi sa leđima.

 

BIK

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima. Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Ne bi bilo loše da veče provedete u krugu prijatelja ili poznanika koji vam donose pozitivnu energiju.

 

BLIZANCI

Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat. Ponekad treba isključiti razum. Postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja.

 

RAK

Ukoliko vam je stalo da ostvarite zapažene rezultate, prihvatite nečiji savet. Nedostaje vam praktično iskustvo. Previše pričate o stvarima koje vas udaljavaju od voljene osobe, ali na sreću postoji dobar način i za novim emotivnim zbližavanjem. Zdravstveno se danas više nego dobro osećate.

 

Nastavak na sledećoj strani...

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker