Astro

Dnevni horoskop za 11. novembar: Škorpije, udvaranje na svakom koraku jeste zanimljivo, ali...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Voljena osoba vam prebacuje da ste postali odsutni i pomalo nezainteresovani. Smatra da ona sada nije vaš prioritet. U ovom trenutku i sami niste sigurni da li je to istina ili ne. Čuvajte se u saobraćaju. Imate nešto lošiju koncentraciju i ne izlažite se rizičnim situacijama bilo da ste pešak ili aktivni učesnik.

 

BIK

 

Imaćete uspeha ako danas završavate bilo kakvu papirologiju. Povoljan dan i za sve one koji se bave poslovima vezanim za administraciju, knjigovodstvo i tome slično. Partner će pokazati dozu tajanstvenosti. Problemi u predelu grudnog koša koji može biti osetljiv. Moguća je i pojava aritmije.

 

BLIZANCI

 

Delujete mudro i promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema razloga da se ponašate nametljivo već prepustite drugima da govore o vašem uspehu ili u vašu korist. Previše emotivnog uzbuđenja deluje provokativno na vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor.

 

RAK

 

Nemojte dozvoliti da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da vas iznenada uslovljava. Na vama je da svojim saradnicima predložite korisno rešenje. Neko vas povremeno iritira svojim ponašanjem i komentarima tako da delujete napeto. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Usmerite pažnju na vedrije sadržaje.

 

makonda-tracker