ASTRO

Dnevni horoskop za 4. novembar: Strelčevima se otvaraju nove mogućnosti na polju ljubavi, dok Lavovima predstoji ulazak u bolji period

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia


LAV

 

Sa prijateljima ostvarujete konstruktivne ideje. Prihvatate njihove predloge pošto shvatate da su opravdani i da obećavaju povoljan ishod. Za emotivnu nesigurnost potražite odgovor u planetarnim uticajima. Možda su oni krivi i za nesanicu? Na svu sreću, uskoro ulazite u bolji period.

 

DEVICA

 

Poslušajte savetprijatelja i ne budite sujetni. Naučite da učite iz grešaka, pogotovo onda kada niste reagovali na vreme. Pokušajte da ne razmazite voljenu osobu popuštajući joj bez razloga.

 

VAGA

 

Pošto postoji opasnost od nasrtaja grubih osoba, povreda u saobraćaju, ali i povreda druge vrste, samo ispravnim postupcima ih možete izbeći. Oprezno se ponašajte, bar danas, jer vam nije lako. Ulažete enormne količine i fizičke i psihičke snage kako biste prevazišli problem. Razmislite da li se to isplati.

 

ŠKORPIJA

 

Mali predah posle nemilih događaja pomaže da se oporavite i naoružate optimizmom. Situacija se iz dana u dan sve više komplikuje. Nalazite se pred korenitim promenama. Ukoliko na njih pristanete, bićete na dobitku. U protivnom, nadajte se kiksevima. Zdravlje treba sačuvati po svaku cenu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker