ASTRO

Dnevni horoskop za 4. novembar: Strelčevima se otvaraju nove mogućnosti na polju ljubavi, dok Lavovima predstoji ulazak u bolji period

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Iskoristite pravi momenat i dobro raspoloženje za timski rad, jer niste uvek u tako dobroj formi. Imaćete koristi od partnerstva bilo koje vrste. Pred vama je izuzetno uspešan poslovni dan koji obećava više nego što pretpostavljate. Druženje sa Devicama i Blizancima veoma je konstruktivno i inspirativno.

 

BIK

 

Romantični trenuci sa Vodolijom ili Lavom popravljaju raspoloženje i čine da ste u elementu. U fazi ste neočekivanog obrta situacije u svoju korist. Životni uslovi se poboljšavaju, raspoloženje popravlja, a vi planirate daleko putovanje. Ukoliko se ne odnosi direktno na vas, rodbina i prijatelji su uključeni u igru.

 

BLIZANAC

 

Tačno znate šta hoćete i možete, uzdajte se u sopstvene kvalitete i blagovremeno ćete sve završiti. Zainteresovali ste osobu koja može uneti novine u vas život. Ne preterujte u jelu i piću.

 

RAK

 

Do izražaja dolazi vaša elokventnost i obaveštenost. Znate sve što se zbiva oko vas. Pravi ste savetodavac kada je reč o egzistencijalnim problemima. Ljubav, glavna pokretačka snaga i smisao vašeg života, potrebnija vam je nego ikad, ali ste okruženi pogrešnim osobama. Imate utisak da vas niko ne razume. Ne žalite se, sami ste birali!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker