ASTRO

Dnevni horoskop za 2. oktobar: Ribe, prihvatite dobronamernu kritiku, Jarčevi, promenite svoj stil ponašanja

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN
Jedan od mirnijih dana ako vam je podznak u nekom vodenom ili zemljanom znaku, npr. u Raku, Devici ili Jarcu. Ukoliko ste slobodni, predstoji vam interesantan susret u nekom zatvorenom krugu ljudi, na nekom skupu naučnika ili finansijskih stručnjaka, biznismena.

 

BIK
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da Vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezulatati. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.

 

BLIZANCI
Kamen vam je pao sa srca, jer ste jedan problem koji vas je dugo opterećivao uspešno prebrodili. Više nema mesta za strahove, ali se postarajte da ubuduće izbegavate slične situacije. Druženje, kreativnost i puno interesantnih događanja - čine ovaj dan u svakom pogledu izuzetnim.

 

RAK
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker