ASTRO

Dnevni horoskop za 2. oktobar: Ribe, prihvatite dobronamernu kritiku, Jarčevi, promenite svoj stil ponašanja

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN
Jedan od mirnijih dana ako vam je podznak u nekom vodenom ili zemljanom znaku, npr. u Raku, Devici ili Jarcu. Ukoliko ste slobodni, predstoji vam interesantan susret u nekom zatvorenom krugu ljudi, na nekom skupu naučnika ili finansijskih stručnjaka, biznismena.

 

BIK
Umete da delujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da Vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju Vas pozitivni rezulatati. U ljubavnom životu, nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.

 

BLIZANCI
Kamen vam je pao sa srca, jer ste jedan problem koji vas je dugo opterećivao uspešno prebrodili. Više nema mesta za strahove, ali se postarajte da ubuduće izbegavate slične situacije. Druženje, kreativnost i puno interesantnih događanja - čine ovaj dan u svakom pogledu izuzetnim.

 

RAK
Nedostaje Vam realan uvid u različite poslovne mogućnosti. Važno je da se prilogodite mišljenju većine i da korigujete svoju prvobitnu strategiju. Obratite pažnju na korisne informacije, imate priliku da proširite svoje saznanje. Pogrešno procenjujete nečije ponašanje ili emotivne signale koje dobijate. Suviše ste subjektivni u procenama i u stvaranju svoje ljubavne vizije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

LAV
Poslovni kontakti donose nove mogućnosti za poznanstva i verovatno ste uspeli da ostavite pozitivan utisak na nekog ko se ipak neće tako lako odlučiti da vam pokloni poverenje, naročito ako ste u poslednje vreme bili predmet raznih priča. Dobro se slažete sa Blizancima i Strelcem koji su u stanju da vas razvesele.

 

DEVICA
Delujete aktivno na različitim stranama, postoji osoba koja može da nagradi Vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj. U ljubavnom životu osećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

 

VAGA
Sjajano se osećate, jer svi događaji ukazuju na povoljan ishod. Na trenutak zaboravljate gomilu teškoća zdravstvene i finansijske prirode. Ukoliko nastavite sa lučenjem hormona sreće, nadajmo se da nećete zapasti u apatiju. Provodite dan svesni toga koliko je malo čoveku potrebno da bude srećan.

 

ŠKORPIJA
U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum i da se ispoštuju svi zadati rokovi. Od Vas se očekuje važna uloga ili posredovanje prilikom novih poslovnih pregovora. Ukoliko Vas opterećuju neke emotivne sumnje, razgovarajte sa voljenom osobom i insistirajte na zajedničkom dokazivanju istine. Sve može da poboljša kroz obostrano uvažavanje.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

STRELAC
Osećate se nemoćnim da utičete na partnera da promeni stav po nekim pitanjima, što se odnosi na one koji su u manjoj krizi u poslednje vreme. Oni srećni i zadovljni predstavnici vašeg znaka najverovatnija sa partnerom prave grandiozne planove u vezi sa zajedničkim poslom, moguće sa strancima.

 

JARAC
Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju Vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju. Osećate veliki emotivni zanos, ali kao da Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner ili osoba koja Vam se dopada, vešto izmiče pred Vašim pozivima. Promenite svoj stil ponašanja.

 

VODOLIJA
Izbegavajte svađe i nekontrolisane postupke koji su posledica premora i briga, jer možete iskomplikovati situaciju koja inače nije sjajna. Ukoliko Škorpija iz Vaše blizine pruži ruku pomirenja, prihvatite je. Zajedničkim snagama postići ćete daleko više. Pred vama je poboljšanje standarda.

 

RIBE
Poslovni nesporazum koji imate sa jednom osobom može da Vas dovede u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija, tako da Vaše prognoze deluju neubedljivo. Prihvatite dobronamernu kritiku. Partner pokušava da Vam pomogne ili da Vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u lepši deo stvarnosti, uživajte u onome što imate.

makonda-tracker