Astro

Dnevni horoskop za 7. septembar: Rakovi, planirajte romantičnu zabavu, Škorpije, nađite način da se opustite

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock

LAV

Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na određene uslove ili na strogu poslovnu diskreciju. Međutim, vi imate drugačije ideje i nećete dozvoliti da neko odlučuje u vaše ime. Ponekad priželjkujete više nego što je moguće. Partner deluje mrzovoljno dok sluša vaše primedbe. Budite realni u proceni nečijih mogućnosti. Više spavajte.

 

DEVICA

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Zajednički susret može da se pretvori u »lepši deo stvarnosti«, uživajte u onome što imate i u nečijem društvu. Potrebno je da više vremena provodite van kuće, makar to bile i kraće i učestale šetnje prilikom kojih ćete srediti misli.

 

VAGA

Prinuđeni ste da se pomirite sa određenim uslovima ili događajima koji nisu po vašoj volji. Ali, mudrost je prepoznati povoljan trenutak za uspešnu akciju. Ukoliko zanemarite nečije potrebe, osetićete kontra efekat. Sve što se dešava ima svoju uzročno-posledičnu vezu. Dobro razmislite. Niste u dobroj kondiciji.

 

ŠKORPIJA

Nemojte prihvatati poslove koje ne možete da završite u predviđenom roku. Važno je da se dobro organizujete. Ponavlja se neka situacija od ranije i shvatate da ipak niste rešili problem koji je dugo postojao. Razočarani ste. Važno je da nađete način da se opustite. Glavobolja.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker