Astro

Dnevni horoskop za 7. septembar: Rakovi, planirajte romantičnu zabavu, Škorpije, nađite način da se opustite

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

U poslovnom dijalogu postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i donosi ocenu o ukupnim rezultatima. Saradnja je nužna za dalju afirmaciju, ali ne po svaku cenu. Prijaće vam dijetalna ishrana.

 

BIK

Neko vas iznenada dovodi u neprijatnu situaciju i pokušava da vam nametne određena pravila ponašanja. Potrebna vam je bolja kontrola u poslovnim susretima. Sačuvajte dostojanstvo pred voljenom osobom. Pokažite da imate dovoljno snage da prevaziđete neke osetljive situacije kroz koje prolazite.

 

BLIZANCI

Imate mogućnost da po prvi put ostvarite važne kontakte sa moćnim ljudima i sebi obezbedite bolji položaj. Veoma emotivno reagujete na partnerove reči i imate utisak da je voljena osoba mnogo dominantnija od vas. Sekiracija ostavlja duboke tragove na vašem nervnom sistemu.

 

RAK

Stalo vam je da ostavite dobar utisak na saradnike. Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i druge osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti. Planiraje neku interesantnu ili romantičnu zabavu u dvoje. Opustite se u bliskom društvu i uživajte u svom svetu intime. Problemi sa sluhom.

( Astrolog: Marko Voronjin, www.astrousluge.com )
makonda-tracker