Astro

Dnevni horoskop za 24. avgust: Drage Vodolije, neka igre zavođenja počnu!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia

 

Lavovi, Device, Vage...

 

LAV

 

Posao

Ne očajavajte ukoliko ne budete bili zadovoljni situacijom koja vam se protežira ovaj put. Pokušavate da sve loše detalje nadomestite svojim stavom da uspete.

 

Ljubav

Pojačana tenzija vašeg partnera pomalo iritira I nemate nameru da stvari postavite dosta drugačije koliko se uviđa doza skepticizma razrešenja postupka sa voljenom osobom.

 

Zdravlje

Pijte dovoljno vitamina.

 

DEVICA

 

Posao

Ukoliko ste pomalo skeptični kada su u pitanju pojedine poslovne aktivnosti, nije loša ideja koliko se nazire jako loš period vašeg poslovanja.

 

Ljubav

Nije loša solucija da se okrenete pozitivnim stvarima I da pokušate da se dovoljno dobro integrišete za sve ono što vam se pruža kao izazov dana.

 

Zdravlje

Volite da se bavite sportom.

 

VAGA

 

Posao

Nije sve u novcu koji vam duguju jer imate pravo da se žalite I ostaviten utisak dobro raspoložene osobe jer način na koji radite je odlična strategija za naredni period.

 

Ljubav

Imali ste I gorih situacija od trenutno ove koja vam se ni malo ne dopad. Pokušajte da dobijete dovoljan br poena kod voljene osobe ovaj put.

 

Zdravlje

Povišen krvni pritisak.

 

ŠKORPIJA

 

Posao

Pokazujete dovoljno znatiželjan stav, koji vam otvara nova vrata danas. Postavite se onako kako smatrate da je najbolje za vas.

 

Ljubav

Imate jako dobar stav po pitanju partnerskih odnosa I slažet ese u većini izdanja vašeg partnera koji vam sepostavljaju u narednom periodu.

 

Zdravlje

Pojačano lupanje srca.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker