Astro

Dnevni horoskop za 18. avgust: Vage nemojte da očajavajte, Rakovi, da li ste znali, i vaš partner priželjkuje zajednički život!

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN


Posao
Nije loša ideja da se okrenete sebi i svojim ličnim potrebama. Ukoliko samatrate da nije sve onako kako bi trebalo to počnite da menjate.
Ljubav
Ne pokazujete mnogo više emocija od onih koje dobijate. Treba da se više pokrenete prema emocijama svog partnera.
Zdravlje
Solidno.

 

BIK


Posao
Ukoliko ste smatrali da nemat edovoljno entuzijazma to morate da rešite. Ne možete da napredujete u poslovnom planu sa takvim stavom.
Ljubav
Kada su u pitanju emocije nije loše da se okrenete po tom pitanju na više strana ukoliko ste slobodni. Neko će vas već zapaziti.
Zdravlje
Grlo vam je danas salbija regija.

 

BLIZANCI


Posao
Neko bi mogao da vam ponudi ortakluk. Prihvatite ga bez većeg razmišljanja. Nije loša ideja da se pokrenete po tom pitanju.
Ljubav
Vaša starna je lošije postavljena kada su emocije u pitanju pa ćete biti skloni da optužujete partnera za nešto lošiju situaciju na polju ljubavi.
Zdravlje
Pojačana iscrpljenost.

 

RAK


Posao
Kada su u pitanju određene poslovne transakcije, morate da budete dovoljno otvoreni za nešto bolju soluciju. Nije loša ideja da se pokrenu neke bitne stvari.
Ljubav
Vaš emotivni ambijent je odlično postavljen i ne morate da se pravdate za izgubljene ideje. Partner vas podržava u trenutnom abijentu i želi zajednički život sa vama.
Zdravlje
Solarni pleksus vam lošije reaguje na određene promene.

 

makonda-tracker