Astro

Dnevni horoskop za 30. jul: Blizanci, zaslužujete mnogo više...

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

OVAN

 

Posao
Pojačana tenzija je nešto što izbegavate već neko vreme ali se ne opirete ni da to rešite konkretno ovaj put.
Ljubav
Isuviše ste zaljubljeni u osobu na koju često mislite jer smatrate da je to nešto posebno kakvu predstavu imate.
Zdravlje
Pojačana tenzija.

 

BIK

 

Posao
Ukoliko ste bili zauzeti poslom e pokušavajte da se izvučete iz trenutnioh obaveza koje su vam se napakovale bez većeg reda.
Ljubav
Haotičnost koju osećate na polju emocija nije na zavidnom nivou jer su se neke stvari iskomplikovale bez vašeg većeg zalaganja.
Zdravlje
Poojačavajte imunitet.

 

BLIZANCI

 

Posao
Imate dosta individualan stav i ne želite da se postavite drugačije na osnovu aspekata koje imate, konkretno na polju posla.
Ljubav
Moraćete da se dovoljno aktivirate na polju emocija kako bi ostvarili svoj lični pečat na ovom segmentu jer zaslužujete mnogo više.
Zdravlje
Nije kritično.

 

RAK

 

Posao
kada su u pitanju novčana sredstva koja bi mogli da vam dostave u narednom periodu na neka ne treba da računate jer ćete imati dodatne troškove.
Ljubav
Pokazujete dovoljno entuzijazma kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Pokušajte da se otvorite dovoljno kako bi mogli da se postavite na kvalitetniji način.
Zdravlje
Solidno.

 

LAV

 

Posao
Ne očajavajte ukoliko vam je pomalo neprijatna osoba rođena u znaku raka jer su ovde pomalo interesi u pitanju, kako vaši tako i osobe na koju se poslovno oslanjate.
Ljubav
Volećete da dominirate u emotivnom segmentu jer uviđate da vas partner ne poštuje u većoj meri i ad je vreme da nešto konkretno za sebe uradite.
Zdravlje
Pojačano lupanje srca.

 

makonda-tracker