Astro

Dnevni horoskop za 21. jul: Blizanci, više se potrudite kada su emocije u pitanju, Jarčevi, izbegavajte svađe

0
Šta vam zvezde predviđaju za danas...
foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Horoskop: www.astrousluge.com

 

OVAN

 

Posao

Bilo je I lošijih dana. Morate da se naviknete I na ove aspekte koji su malo problematični, kada su u pitanju vaš finansijski status I dalje napredovanje na poslovnom planu.

Ljubav

Budite dovoljno otvoreni prema osobi pored sebe. Imate dovoljno vremena da izgladite odnose, koji su malo narušeni.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

 

BIK

 

Posao

Ovo je jedan spokojan dan za vas I neko bi mogao da vam pomogne da završite veći deo posla na vreme. Podrška vam je zagarantovana.

Ljubav

Imate kome da se obratite, jer jedan Lav vam je isuviše prisutan na polju prijatelja da se očekuje I nešto više ovaj put.

Zdravlje

Solidno, danas.

 

BLIZANCI

 

Posao

Isuviše zahtevate od svojih saradnika. Neko može pogrešno da vas protumači I da ostavi utisak dovoljno odvažne osobe da ode i nastavi svojim tokom na nekom drugom mestu.

Ljubav

Moraćete malo više da se potrudite ovaj put kada su u pitanju emocije vašeg partnera, jer imate dovoljno razloga da razmislite o svom narednom koraku.

Zdravlje

Bavite se sportom.

 

RAK

 

Posao

Niste u lošem okruženju ali su vam potrebni drugačije iskustvo jer ste se malo umorili od ustaljene sredine u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav

Bićete dovoljno otvoreni prema partneru I priznati pravo stanje vaših emocija. Morate da ostanete dovoljno svoji ovaj put.

Zdravlje

Pazite se stomačnog virusa.

( Astrolog: Milica Miholjčić, www.astrousluge.com )
makonda-tracker